(Her kommer det en gallerivisning med utdrag fra arkivet. )

 

I dette galleriet finner du et utdrag av hva som finnes i arkivet. Foreløpig er det noen hundre små-figurer. Det begynte med at jeg ikke fant det jeg trengte på nettet. Der er det bare generelle ting. Søk på ‘møter’ eller ‘meetings’ i Powerpoint-clipart eller på nett, og du får et ras over skjermen. Men jeg fant ikke noe som viste et stilisert møte med drift og stab i en fabrikk. Dette var mens jeg jobbet i Fabrikkinspeksjonen og jeg ville illustrere kvalitetsforbedringsarbeid med bred deltakelse. Altså måtte jeg lage det selv. Resultatet ble dette:

 

 

 

FPSO (oljeproduksjons- og lagringsskip)

 

Vann er basis. Mye rappes eller fordamper på vei ned elveløpene.

 

Miljørisk

 

Utslipp, resipient

 

Skjærkrefter i væske ved pumping, økt turbulens.

 

Beslutning, logikkskjema

 

Ledelse…

 

Realisere luftige planer

 

Risiko, fare. Damoklessverdet.

 

Risiko: Oppfattet vs reell

 

Gap – lukking

 

Gap-måling