Dekor

Det er lov å tenke litt større. Her ser du først noen skisser jeg laget for en verkstedhall i Øygarden kommune. Her arbeides det med elektronikk og hydraulikk, og eneste dagslys er en omlag 25m lang vindusrekke. Mot vest ligger det et fantastisk øyrike, som mannskapet i hallen ikke får se. Tanken min var å gi dem en virtuell rom-utvidelse med et stilisert øylandskap. Her er en skisse gjort på en A3-utskrift:

Langvegg, foto-01

Deretter tegnet jeg det i skala med Illustrator og lekte meg med former og farger. Dette er ett forslag:

Print

På kortveggen er det kontorer. Den neste tegningen er et lekent forslag om at de som sitter der må være godt jordet (gul-grønn ledning er alltid jord). Dette er blyantstrek på en stor bildeutskrift:

Kortvegg -02

… så får vi se om de kjører videre med forslagene, etter sjefsbytte i tøffe innsparingstider.

En litt mindre vegg kan også tegnes eller males rett på med et motiv du liker. Her er det brukt pastellkritt på en Jotaplast-malt vegg i rimelig full fart. En varig versjon må jeg nok male. Motivet er en romantisk versjon av to liv som går fra enhet til enhet, via mye snirkling (påsykkelhjul, dels) og andre relasjoner.

Enhet til enhet - på veggen 72

Vil du tenke helhetlig for et rom, kan du enten gå til en interiørarkitekt, eller du kommer på besøk til oss. Her får du se hva Christine har fått til, med mine skisser til. Det får være vår referanse. Igjen, det behøver ikke ta allverden av tid å utvikle noe. Her lenkes du til hus og hage-siden.