Logo

Det finnes mange skikkelig gode logoer å inspireres av. Både Avinors forrige og nåværende er verdt å merke seg ved deres enkelhet og relevans til virksomheten:

avinor_logo

Ta kontakt om du tror jeg kan lage en for deg. Jeg lytter til ønsker og ideer, og drodler fram et forslag eller flere. Den ferdige logoen får du såklart som lettskalert vektorgrafikk slik at trykkerier kan forholde seg til den, samt alle pikselformater etter behov.

Her er noen jeg har laget:

Grå-fylt logo

Collaboremus, som omtrent betyr «la oss samarbeide». Firmaet leverte rådgivning til bedrifts-samarbeidsprosjekter.

Logo, Kvadraturen helse-06

Kvadraturen helse, der den orange firkanten er plasseringen i kvadraturen i Kristiansand. Jeg modifiserte en standard-skrifttype (font) her.

Akvarell-logo 1b 240px

I presens AS, familiens eget. Vi arbeider inspirert og med flyt i øyeblikket, og skifter perspektiv. Fra innside til utside. Helhet, uendelighet, sammenheng. Dette er en akvarell, basert på et foto av en skulptur av en Möbiusring. Følger man en side av den, befinner man seg plutselig på den andre siden. Etter hva jeg har hørt, lar den seg ikke uttrykke matematisk.

LCA-logo-01

LCA-logo, brukt prosjektinternt for bedriftsklyngen NODE. LCA betyr Life Cycle Assessment.

VOCRec-logo-1-02

Forslag til logo for et selskap som solgte ventilstyring. Ventilene var som regel spjeldventiler (på tankskipenes riser-mast), og denne logoen viser en slik ventil i perspektiv. Den er også litt abstrakt i sin enkelhet.

Logo 3-01

Jeg vurderte denne som logo for Svennestreker, inntil jeg fant på den som du ser øverst her. Du kan kanskje ane inspirasjonen fra Manfred Eschers hender som tegner seg selv?

Her er et visittkortforslag (fra før Svennestreker dukket opp), som har samme inspirasjon: kortet inneholder et bilde av et kort, og figuren her har foten utenfor. Rent teknisk er dette skjermarbeid med en blanding av Photoshop og Illustrator.

persp-visittkort, skisse